طرز تهیه سیر قلیه غذای لذیذ گیلانی + ترفندهای مهم برای پخت صحیح

سه شنبه 14 مرداد 1399
9:27
احمد رضایی

برای این پست آموزش سیر قلیه غذای لذیذ گیلانی و خوشمزه را آماده کرده ایم، برای مشاهده این آموزش آشپزی به همراه ترفندهای مهم برای پخت صحیح این پست را دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه سیر قلیه غذای لذیذ گیلانی :

لپه ۱ پیمانه
برگ سیر ۵ پیمانه
مرغ به قطعات دلخواه
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار نیاز

دستور پخت سیر قلیه غذای لذیذ گیلانی


دستور پخت سیر قلیه غذای لذیذ گیلانی :

لپه ها را از شب قبل خیس کنید. سپس در ظرفی جدا بپزید.

مرغ را بپزید و در فاصله ی پختن مرغ برگ سیرهای خرد شده را در روغن سرخ کنید. دقت کنید که نسوزد و سیاه نشود.

نکته : حجم برگ سیر بعد از سرخ شدن بسیار کم میشود، پس دوبرابر مقداری را که برای خورشتمان نیاز هست را سرخ میکنیم تا به مقدار دلخواه برسیم.

تخم مرغ را به سیرهای سرخ شده اضافه میکنیم.اجازه دهید تخم مرغ کمی خودش را بگیرد، سپس تخم مرغ ها را هم بزنید.

در این مرحله لپه ی پخته شده را به سیر و تخم مرغ اضافه نمایید.

مرغ های پخته شده را سرخ کرده و سپس به موادتان اضافه کنید. کمی آب مرغ را داخل خورشتتان ریخته و اجازه دهید تا جا بیوفتد.آب خورشت باید تماما کشیده شود.

نکته : این خورشت را با گوشت اردک و غاز هم میشود طبخ کرد.

منبع:cookcooks


[ بازدید : 117 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دنیای از خوشمزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]