نکات مهم در تهیه حلوای گاجار هندی

يکشنبه 2 آذر 1399
12:20
احمد رضایی

مواد لازم حلوای گاجار

  • هویج رنده شده : 800 گرم
  • شیر : 1 پیمانه
  • آجیکای بادام (مخلوط بادام ، شکر ، هل و زعفران ) :180 گرم
  • روغن یا کره : 1 پیمانه
  • کشمش : 2 قاشق غذاخوری
  • پسته خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر : برای تزئین و متعادل نمودن طعم حلوا
حلوای گاجار

حلوا

طرز تهیه حلوای گاجار

مقداری آب داخل قابلمه ای میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید.

سپس هویج رنده شده را داخل آب میریزیم تا به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزد.

بعد شیر را به هویج اضافه کنید تا هویج با شیر بپزد.حرارت را کم کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید.

بعد بادام را اضافه کنید تا بپزد و شیر جذب بادام شود.

کمی بعد کره را اضافه میکنیم و بعد از 2 تا 3 دقیقه کشمش را داخل حلوا میریزیم .

وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شدند.حلوا را از روی حرارت بردارید و آن را داخل ظرفتان بریزید و با پسته تز یین کنید.

حلوای گاجار

نکات تکمیلی در مورد حلوای گاجار

حلوای گاجار جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
حلوای گاجار را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


[ بازدید : 199 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دنیای از خوشمزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]