نکات مهم در تهیه حلوای گاجار هندی
مواد لازم حلوای گاجار
طرز تهیه حلوای گاجار
مقداری آب داخل قابلمه ای میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید.
سپس هویج رنده شده را داخل آب میریزیم تا به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزد.
بعد شیر را به هویج اضافه کنید تا هویج با شیر بپزد.حرارت را کم کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید.
بعد بادام را اضافه کنید تا بپزد و شیر جذب بادام شود.
کمی بعد کره را اضافه میکنیم و بعد از 2 تا 3 دقیقه کشمش را داخل حلوا میریزیم .
وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شدند.حلوا را از روی حرارت بردارید و آن را داخل ظرفتان بریزید و با پسته تز یین کنید.
نکات تکمیلی در مورد حلوای گاجار
حلوای گاجار جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
حلوای گاجار را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
[ بازدید : 199 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]